Kari Leinonen Omien aivojen käyttöä ei (onneksi) vielä ole kielletty lailla

Oletko miettinyt, mistä rikkaat ovat saaneet rahansa?

Tässä yksi tapa ansaita miljardiomaisuus amerikkalaisittain. Tarinan opetus...jälleen kerran: Kun osaa hyödyntää lain porsaanreikiä, voi laittomillakin keinoilla ansaita miljardiomaisuuden joutumatta vankilaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KariLeinonen1 kuva
Kari Leinonen

Nykyisin suorastaan jumaloidaan ihmisiä, jotka ovat keränneet valtavan omaisuuden, riippumatta siitä, mitä keinoja omaisuuden hankkimiseksi on käytetty. Vain tilin saldolla on merkitystä ja sen mukaan luokitellaan ihmiset.

Onneksi kuitenkin löytyy myös niitä, joilla on selkärankaa. Tosin nykyään tällaisia ihmisiä tuntuu olevan rikkaiden joukossa harvemmin. Tässä kuitenkin esimerkki historiasta:

Ragnar Nordström (1894 – 1982)

Liikemies, joka toimi mm. laivanvarustajana sotien jälkeisessä Suomessa. Hänen liiketoimensa joutuivat taloudellisiin vaikeuksiin, kun meriliikenteen ylitarjonnasta johtuen rahtien hinnat laskivat. Samaan aikaan hänen yhtymällään oli paljon valuuttalainaa. Sitten vuonna 1957 Suomen Pankki päätti devalvoida markan 39%:lla. Koska Nordström oli merkittävä liikemies Suomessa, hän sai tiedon tulevasta devalvaatiosta suoraan Suomen Pankista muutamia päiviä ennen toimenpidettä. Hänelle tarjoutui mahdollisuus muuttaa ulkomaiset lainat kotimaisiksi ja näin pelastaa yhtymänsä taloudellinen tila. Mutta Nordström kieltäytyi. Miksi?

KOSKA HÄN EI VOINUT KÄYTTÄÄ LUOTTAMUKSELLISTA TIETOA OMAKSI EDUKSEEN.

Toimituksen poiminnat