Kari Leinonen Omien aivojen käyttöä ei (onneksi) vielä ole kielletty lailla

Poliitikkojen järjen käyttö minimissään, kansan sietäminen maksimissaan

"Hyökkää ja raiskaa valkoinen nainen, käytä häntä niin kuin tahdot. Uutena vuotena tehkää taharrush gamai kaikkialla Euroopassa. Hyökätkää heidän naisiaan vastaan, näyttäkää, keitä olemme.” Tällaista kutsua uuden vuoden rientoihin oli levitetty ympäri Eurooppaa tietyissä yhteisöissä. Kölnissä osa näistä kutsuun vastanneista yhteisönsä mätämunista sitten pääsikin toteuttamaan tätä kutsumusta.  Ilmeisesti tämä oli tavoitteena myös Helsingissä, mutta onneksi poliisi osasi varautua levottomuuksiin.

Edellinen esimerkki on seurausta siitä, kun poliitikot eivät ole käyttäneet järkeään. Ja mitä vähemmän poliitikot järkeään käyttävät, sitä enemmän kansa joutuu sietämään. Näin EU:ssa ja näin myös Suomessa.

Mietitäänpä nykyistä tilannetta. Mitäpä tekisit, jos kotiisi tulee vieras, joka tekee pahojaan? Useimmat meistä heittäisivät vieraan ulos. Jos omat keinot eivät riitä, niin sitten poliisin avustuksella. Entä jos tiedät, että joku vieras todennäköisesti tulee tekemään pahojaan? Ei häntä tarvitse edes laskea sisälle. Normaali ihminen käyttää näissäkin asioissa maalaisjärkeä.

Mutta sitten kun kyse on yhteisestä kodistamme, Suomesta, asia onkin sitten niin vallan kimurantti. Rajat ovat olleet sepposen selällään kaikille tänne pyrkiville. Sama kuin jättäisit kotisi oven yöksi auki ja menisit nukkumaan. Aamulla herättyäsi toivot, että perintökalleudet ovat tallella, vaimoa ja tyttäriä ei ole raiskattu eikä nurkkiin ole kauheasti kuseskeltu. Kuinka moni poliitikko jättää kotiovensa yöksi auki? Ei varmaan kovinkaan moni. Miksi sitten ”yhteisen kotimme ovet” ovat olleet täysin auki? Emme edes tiedä kuinka paljon ja minkälaista porukkaan on kaiken kaikkiaan tänne tullut ja missä he nyt ovat.

Entäpä kun jotkut tänne saapuneista ulkomaalaisista tekevät rikoksia? Hups, emme voikaan välttämättä heittää heitä ulos. Miksei? No kun oma lainsäädäntömme vähättelee vakaviakin rikoksia. Tai kun on niitä kansainvälisiä sopimuksia, joista poliitikot haluavat kynsin hampain pitää kiinni. Viimeiseen asti, kun tarjolla VOI olla puolueen johdolle huippuvirkoja EU:ssa. Kiinni pidetään jopa silloinkin, kun muut osapuolet ovat jo rikkoneet näitä sopimuksia omaksi parhaakseen. Hyvä Suomi, EU:n mallioppilas. Tapu-tapu. Saat Merkel-tädiltä papukaijamerkin.

Elämme kansainvälisessä yhteisössä, joten täällä tulee aina olemaan myös ulkomaalaisia. Se ei ole se ongelma. Tässä maassa on paljon maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita, jotka haluavat elää tässä maassa maan tavalla. Ongelman muodostavat ne mätämunat, jotka ovat kuin ”kotonaan” ja tekevät rikoksia. Meillä on mätämunia riittävästi ihan omastakin takaa, ei niitä tarvitse tänne lisää tuoda.

 

Siispä hyvät nykyiset päättäjät:

Seuraaviin eduskuntavaaleihin on yli 3 vuotta aikaa.  Se on pitkä aika ja paljon saattaa tapahtua. Paljon lepää siis teidän harteillanne.

Jospa viimeinkin asennoituisitte puolustamaan Suomea kuten puolustaisitte omaa kotianne. Käyttäkää järkeänne. Jos itseltä ei sitä löydy, niin kysykää muilta. Kaikkea ei tarvitse sietää edes kansainvälisten sopimusten nimissä. Etenkin, kun oma turvallisuus on uhattuna.

Teidän täytyisi päättää, millaisia ”vieraita” tänne halutaan. Tulijoita on paljon. Kaikkia ei tarvitse ottaa vastaan, toisin kuin eräät unelmoijat haluaisivat. Taitavat elää jossain kuplassa nämä unelmoijat…vähähappisessa sellaisessa.

Joka tapauksessa, jos on riittävä tahto ratkaista ongelma, löytyy aina myös se ratkaisu. Enemmän järkeä ja enemmän tahtoa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän HannuTuulasvaara kuva
Hannu Tuulasvaara

Hyvä kehotus poliittisille päättäjille. Jostain poliittisesti vaarattomasta asiasta leivotaan päätös tuossa tuokiossa, mutta kun asia muuttuu arkaluoteisemmaksi, päätöksiä jahkaillaan loputtomasti.
Esimerkiksi laki pakolaisten karkottamisesta jo melko pienistäkin rikkeistä tulisi leipoa välittömästi. Näin saataisiin nämä yhteisen "kotimme" sotkijat pois sekoittamasta yhteiskuntarauhaamme.

Toimituksen poiminnat