Kari Leinonen Omien aivojen käyttöä ei (onneksi) vielä ole kielletty lailla

Sipilän nyrkkitervehdyksestä kohu

  • Sipilän nyrkkitervehdys (lähde: Uusi Suomi)
    Sipilän nyrkkitervehdys (lähde: Uusi Suomi)

Pääministeri Sipilän ja hallituskumppaneiden nyrkkitervehdys (2.3.) kilpailukykypakettia koskevassa tiedotustilaisuudessa on aiheuttanut kohun. Palvelualojen ammattiliitto PAM:n puheenjohtaja Ann Selin sanoi tämän olleen ”pienenä yksityiskohtana nakertamassa liiton väen luottamusta maan hallitukseen”. PAM jättäytyikin yhteiskuntasopimuksen ulkopuolelle.

Olkaamme kuitenkin tyytyväisiä siitä, että meillä nyrkkitervehdykset parlamentaarisessa työskentelyssä rajoittuvat tähän ystävällismieliseen eleeseen. Monessa muussa maassa nyrkkitervehdykset eivät ole yhtä ystävällismielisiä ...edes parlamentissa.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Nyt täytyy varmaankin käynnistää laajat neuvottelut siitä, millaiset tunneilmaisut uutiskameroiden edessä nauttivat AY-liikkeen luottamusta ja ovat sallittuja, mitkä taas voidaan tulkita vihapuheeksi. Olisiko "ylävitonen" aikaansaanut saman paheksunnan? Kuinka sosialistipiireissä saa tuuletella?

Sipilän on nyt syytä opetella ääntelemään Pohjois-Korean uutistenlukijan nuotilla ja kehon kielellä, tai sitten hihkumaan nyrkki ojossa 1970-luvun taistolaisten tavalla.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Pitänee erota PAMista, ei tätä kestä enää pokerinaamalla katsoa.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Pitäisi liittyä ennen eroamista.

Toimituksen poiminnat